BANANPAJ

Ojdå, idag kommer det visst upp hela två recept! Eftersom det är söndag så jag för att festa till det lite och bakade bananpaj till familjen.
Påminner lite om sånna där friterade bananer som man kan äta på kinesiska restauranger..


INGREDIENSER

1 ½ dl vetemjöl
1 ½ dl socker
100 g rumsvarmt smör
2-4 bananer


GÖR SÅ HÄR

Rör ihop vetemjöl, socker och smör så det blir en smulig deg,
.
Smöra en pajform.
.
Skiva bananerna och och lägg ut så att det blir två lager.
.
Strö ut degen över bananerna.
.
Grädda i ugnen, 200 ° C, i ca 15 minuter och pajen är gyllenbrun.
.
Servera med vaniljglass.
.
.
.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback